У Херсоні попрощалися з морпіхом, який загинув на Донбасі

У Херсоні попрощалися з морпіхом, який загинув на Донбасі

Укрінформ
У Херсоні відбулася церемонія прощання з 32-річним херсонцем Сергієм Моісєєнком, який загинув 28 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«Церемонія прощання з загиблим 32-річним херсонцем Сергієм Моісєєнком відбулася у обласному центрі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що віддати шану герою, який загинув за незалежність та територіальну цілісність країни прийшли родичі, бойові побратими, небайдужі громадяни, а також представники влади.

Читайте також: На Вінниччині попрощалися із загиблим у зоні ООС бійцем

Моісєєнко був молодшим сержантом 1 взводу, 1 роти в/ч А2777 морської піхоти. Виконуючи бойове завдання в районі проведення ООС, він став жертвою ворожого обстрілу.

Як повідомляв Укрінформ, у районі проведення операції Об’єднаних сил в результаті ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї 28 лютого загинув молодший сержант Моісєєнко Сергій Олександрович.

Протягом 28 лютого в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого загинув український захисник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-