На Луганщині відкрили відремонтоване приймальне відділення Старобільської лікарні

На Луганщині відкрили відремонтоване приймальне відділення Старобільської лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Луганщині відбулося офіційне відкриття після ремонту приймального відділення Комунального некомерційного підприємства «Старобільська багатопрофільна лікарня».

Про це повідомила пресслужба Старобільської міської ради, передає Укрінформ.

«Сьогодні в урочистій обстановці відбулося офіційне відкриття після капітального ремонту приймального відділення Комунального некомерційного підприємства «Старобільська багатопрофільна лікарня». Реконструкція корпусу лікарні під сучасне приймально-діагностичне відділення, яка виконувалася в рамках Національної програми «Велике будівництво» та підтримувалася Луганською обосною військово-цивільною адміністрацією, розпочалася в липні минулого року і відбувалася на площі більше, ніж 480 квадратних метрів», - ідеться в повідомленні.

Відділення відремонтовано за проєктом «Emergency» за ініціативи Президента Володимира Зеленського, куди увійшли загалом п’ять приймальних відділень опорних лікарень Луганщини. Роботи обійшлися майже в 20 мільйонів гривень.

Читайте також: На Прикарпатті в деяких лікарнях уже не вистачає кисню для COVID-пацієнтів - Степанов

Модернізація медичного закладу включає в себе, зокрема, і купівлю державним коштом для відділення невідкладної допомоги комп’ютерного томографа. Його послугами жителі громади зможуть користуватись після проведення всіх необхідних підготовчих заходів і проходження відповідної сертифікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-