Знеструмленими через негоду залишаються 11 населених пунктів у двох областях

Знеструмленими через негоду залишаються 11 населених пунктів у двох областях

Укрінформ
В Україні залишаються без електропостачання 11 населених пунктів, знеструмлених унаслідок складних погодних умов.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає Укрінформ.

Зокрема, без електрики залишаються 6 населених пунктів у Чернівецькій області і 5 у Житомирській.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

У ДСНС також поінформували, що підрозділи рятувальників минулої доби вивільнили зі снігових заметів 938 транспортних засобів, зокрема й 26 карет швидкої медичної допомоги та 12 автобусів, надали допомогу 1150 особам.

За інформацією Укравтодору, у низці областей з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту. Зокрема, у Волинській області - на дорогах Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський - Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі (ділянка Павлівка – Локачі); в Івано-Франківській - на дорогах Р-24 Татарів-Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия – м. Городенка) та Р-20 Снятин-Тязів (ділянка м. Снятин – м. Городенка); у Вінницькій – на дорогах М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка – м. Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище-Турбів-Сквира (ділянка смт Турбів – м. Погребище), Т-02-12 Вінниця-Шпиків-Комаргород (ділянка смт Тиврів – смт Шпиків).

Читайте також: Рух транспорту через негоду обмежений у п'яти областях – ДСНС

Крім того, у зв'язку з сильними поривами вітру та утворенням переметів у Вінницькій і Хмельницькій областях на усіх дорогах загального користування обмежено рух транспортних засобів загального користування та великогабаритного автотранспорту, водночас на дорогах державного значення в межах Рівненської області обмежено рух усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки.

Для розчищення доріг від Укравтодору задіяно 1219 одиниць техніки та 1541 робітника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-