Рух транспорту через негоду обмежений у п'яти областях – ДСНС

Рух транспорту через негоду обмежений у п'яти областях – ДСНС

Укрінформ
За оперативною інформацією ДСНС, через складні погодні умови рух транспорту обмежено на Волині, Прикарпатті, а також у Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ДСНС.

Як зазначається, з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту:

  • Волинська область - на а/д Т-18-02 Маюничі - Шклинь (ділянка Торчин - Шклинь), Т-03-02 Піща - Козин (ділянка Володимир-Волинський - Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ - Локачі (ділянка Павлівка - Локачі).
  • Івано-Франківська область - на а/д Р-24 Татарів - Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия - м. Городенка) та Р-20 Снятин - Тязів (ділянка м. Снятин - м. Городенка).
  • Вінницька область – на а/д М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка - м. Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище - Турбів - Сквира (ділянка смт Турбів - м. Погребище), Т-02-12 Вінниця - Шпиків - Комаргород (ділянка смт Тиврів - смт Шпиків).
Читайте також: В Україні через негоду затримують деякі поїзди

У зв'язку із сильними поривами вітру та утворенням переметів:

  • Вінницька область – на усіх автодорогах загального користування в межах області тривають обмеження руху транспортних засобів загального користування та великогабаритного автотранспорту;
  • Рівненська область - на автодорогах державного значення в межах Рівненської області тривають обмеження руху усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки;
  • Хмельницька область – на усіх автодорогах загального користування в межах області тривають обмеження руху транспортних засобів загального користування та великогабаритного автотранспорту.

У ДСНС також зазначають, що з початку негоди підрозділами служби вивільнено зі снігових заметів понад 2100 од. транспортних засобів, у т.ч. 64 карет швидкої медичної допомоги та 54 автобуси, надано допомогу понад 4 тис. особам. Від ДСНС залучалось 2 тис. співробітників та 600 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-