Степанов вилетів до Запоріжжя, де горіла лікарня

Степанов вилетів до Запоріжжя, де горіла лікарня

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов терміново вилетів до Запоріжжя з метою встановлення фактичних обставин пожежі та загибелі в лікарні чотирьох осіб.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу повідомила перша заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Садов’як.

"На жаль, вночі сталася трагедія: на території обласної інфекційної лікарні в Запоріжжі сталася пожежа, внаслідок якої загинуло четверо людей: один медик, троє пацієнтів. А також вісім постраждалих було переведено в інші лікарні. З приводу цього міністр охорони здоров’я Максим Степанов терміново вилітає в Запоріжжя, щоб з’ясувати, що сталося в лікарні”, - повідомила Садов’як.

"Глибокі співчуття родинам і близьким. Чотири людини загинули внаслідок пожежі на території другої обласної інфекційної лікарні в місті Запоріжжя. Ще дві людини зазнали ушкоджень і сім евакуйовано - поряд із ними рідні та лікарі", - написав Степанов у Фейсбуці.

Степанов зазначив, що причини займання корпусу з’ясовують правоохоронці, за результатами розслідування винних у цій трагедії буде притягнуто до відповідальності за законом.

Читайте також: Пожежа в запорізькій лікарні: трагедія сталася в реанімації COVID-відділення

"Наразі я в терміновому порядку вилітаю до Запоріжжя з метою встановлення фактичних обставин трагедії", - поінформував міністр.

Як повідомляв Укрінформ, у середу ввечері в Запоріжжі в обласній інфекційній лікарні в реанімаційному відділенні сталася пожежа. Загинули троє хворих та лікарка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-