Уряд пропонує призначити Скічка головою Черкаської ОДА

Уряд пропонує призначити Скічка головою Черкаської ОДА

Укрінформ
Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Його бачення розвитку області заслухали на черговому засіданні уряду, передає кореспондент Укрінформу.

"Я багато працював в області та ґрунтовно розуміюся на проблемах цього регіону», - запевнив Скічко.

Як повідомлялося, Скічко є народним депутатом України. В минулому телеведучий, пародист, артист розмовного жанру, актор.

Народився 28 квітня 1991 року у Черкасах, де закінчив першу міську гімназію, 2013 року закінчив Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю «міжнародна економіка». Володіє англійською мовою.

Читайте також: Кабмін призначив заступницю міністра молоді та спорту

Згідно із законодавством, голів місцевих державних адміністрацій призначає на посаду Президент за поданням Кабінету Міністрів. Кандидатури на посади голів обласних державних адміністрацій на розгляд уряду вносить Прем'єр-міністр.

Як повідомив у Фейсбуці представник уряду у Верховній Раді, народний депутат Василь Мокан, Кабмін також погодив призначення Богдана Футерка на посаду заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Юрія Гранатурова - заступника голови Миколаївської ОДА.

Уряд також ухвалив рішення про призначення Івана Бережнюка на посаду першого заступника голови Державної митної служби, Сергія Звягінцева та Руслана Черкасського - заступниками голови Держмитслужби.

Міністри погодили тимчасове покладення виконання обов'язків начальника державної установи "Держгідрографія" на Сергія Саніна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-