На Луганщині затримали військового, який стріляв у солдата

На Луганщині затримали військового, який стріляв у солдата

Укрінформ
На Луганщині затримали військовослужбовця однієї з військових частин, який стріляв у солдата під час конфлікту і поранив його.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонні сфері об’єднаних сил.

«26.12.2020 до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про вогнепальне поранення солдата однієї з військових частин, що дислокується на території Луганської області. Встановлено, що наскрізні вогнепальні поранення живота та правої гомілки умисно заподіяв його співслужбовець під час конфлікту», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Патрульні зі зброєю затримали порушника, який намагався протаранити поліцейське авто

Зазначається, що винну особу того ж дня затримано військовою прокуратурою та повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення – закінченого замаху на умисне вбивство.

За клопотанням військової прокуратури 28 грудня слідчий суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

У військовій частині намагалися приховати конфлікт між військовослужбовцями і в повідомленні до прокуратури зазначили, що поранення сталося внаслідок порушення правил поводження зі зброєю. Проте під час перевірки цієї інформації прокуратура з'ясувала справжні обстановити НП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-