На Львівщині вчителька побила школяра - її звільнили

На Львівщині вчителька побила школяра - її звільнили

Укрінформ
На Львівщині вчителька побила школяра. Поліцейські встановлюють обставини події, інформацію про яку вони виявили у соцмережах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, передає Укрінформ.

"7 грудня, під час моніторингу соціальних мереж, співробітники поліції виявили пост із відео, на якому жінка, ймовірно, вчителька, кілька разів вдарила хлопчика. Очевидцями події були інші діти. За цим фактом співробітники ювенальної превенції спільно зі слідчими Жовківського відділення поліції проводять перевірку", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що подія сталася 3 грудня під час перерви у шостому класі середньої загальноосвітньої школи, розташованої в одному з сіл району. Також правоохоронці встановили вчительку та 11-річного учня. На цей час із заявою про вчинення правопорушення до поліції батьки хлопчика не зверталися.

Читайте також: Представника Денісової на Донбасі відсторонили після інциденту в ресторані

Поліцейські проводять опитування учасників та очевидців події у присутності батьків та психолога для встановлення всіх обставин.

Окрім того, правоохоронці повідомили про подію працівникам Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Пізніше Жовківська районна адміністрація у Фейсбуці повідомила, що вчительку звільнили.

«Жовківська районна державна адміністрація інформує щодо інциденту, який мав місце у навчальному закладі с.Потелич, комісією прийнято рішення згідно з наказом 64-к Потелицької ЗОШ І-ІІІ ступенів звільнити з посади заступника директора з виховної роботи, 07.12.2020р. за згодою двох сторін», - йдеться в повідомлені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-