Зеленський звільнив голів семи РДА

Зеленський звільнив голів семи РДА

Список
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський звільнив із займаних посад голів семи районних державних адміністрацій на Хмельниччині, Херсонщині, Рівненщині, Одещині, Львівщині, Кіровоградщині та на Запоріжжі.

Відповідні розпорядження №512/2020-рп - №518/2020-рп від 20 листопада опубліковані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Зеленський, зокрема, звільнив Олександра Руденка з посади голови Вільнянської РДА Запорізької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України; Євгенія Звіздовського з посади голови Долинської РДА Кіровоградської області згідно з поданою ним заявою; Олега Коваля з посади голови Буської РДА Львівської області згідно з поданою ним заявою; Наталю Тодорову з посади голови Ізмаїльської РДА Одеської області згідно з поданою нею заявою; Олександра Коваля з посади голови Костопільської РДА Рівненської області згідно з поданою ним заявою.

Читайте також: Зеленський звільнив голів восьми райдержадміністрацій

Також Президент звільнив Тетяну Ющенко з посади голови Горностаївської районної державної адміністрації Херсонської області та Володимира Лужняка з посади голови Віньковецької районної державної адміністрації Хмельницької області. Ці звільнення також відбулись згідно з поданими ними заявами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-