Кернес незабаром повернеться до Харкова - віцемер

Кернес незабаром повернеться до Харкова - віцемер

Укрінформ
Харківський міський голова Геннадій Кернес, який зараз лікується у лікарні "Шаріте" в Німеччині, планує найближ кова.

Про це сказав журналістам на партконференції "Блок Кернеса - успішний Харків" перший віцемер Харкова Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні життєдіяльності Кернеса нічого не загрожує. Він проходить курс реабілітації у зв’язку із хворобою і найближчим часом планує повернутися до Харкова. Всі інсинуації з приводу здоров'я Геннадія Кернеса - надумані нашими політичними опонентами навмисно, щоб, на їхню думку, понизити рейтинг Харківського міського голови", - зазначив Терехов.

За його словами, Кернес як кандидат у мери Харкова переобереться вже у першому турі: "У нього є всі шанси".

Читайте також: Кернеса висунули кандидатом у мери Харкова

Як повідомляв Укрінформ, раніше 23 вересня Кернеса на партійній конференції "Блок Кернеса - Успішний Харків" офиційно висунули кандидатом у мери Харкова. Його кандидатуру одностайно підтримали усі делегати партконференції.

До цього часу про свою участь у виборах мера Харкова також оголосили Олексій Кучер ("Слуга народу"), Микита Соловйов ("Демократична сокира"), Олександр Фельдман ("Опозиційна платформа - За життя"), Ігор Черняк ("Блок Світличної "Разом"), Олег Абрамичев ("Європейська солідарність"), Олександра Нарижна ("Голос").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-