На Луганщині вогнеборці досі гасять лісову пожежу, яку спричинили обстріли

На Луганщині вогнеборці досі гасять лісову пожежу, яку спричинили обстріли

Укрінформ
Ситуація з пожежею поблизу села Лопаскине Новоайдарського району Луганської області наразі контрольована, рятувальники кажуть, що відкритого вогню немає, спостерігається тління сухої трави, чагарників та деревини.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 21:00 відкритого вогню немає, спостерігається тління сухої трави, чагарників та деревини на території Трьохізбенського лісництва. Загрози населеним пунктам немає. Обстрілів та детонації вибухонебезпечних предметів на місці пожежі не спостерігається", – мовиться у повідомленні.

Читайте також: Загрози населеним пунктам через пожежу на Луганщини немає - ДСНС

Сили пожежників зосередили по периметру пожежі.

"Особлива увага під час гасіння пожежі приділяється заходам безпеки у зв’язку із можливою наявністю ділянок що забрудненні вибухонебезпечними предметами. Піротехнічним розрахунком ДСНС проводиться обстеження території на наявність вибухонебезпечних предметів", – зазначили у відомстві.

До гасіння пожежі залучили 116 людей та 31 одиницю техніки. Також сформовано резервні сили.

Читайте також: На Луганщині внаслідок обстрілу знову загорівся ліс

Як повідомляв Укрінформ, 22 липня внаслідок обстрілу поблизу с. Лопаскине Новоайдарського району на території Трьохізбенського лісництва виникла пожежа сухої трави та молодого лісу.

На початку липня пожежа у Новоайдарському лісництві знищила до 5 тисяч гектарів лісових насаджень, кілька десятків будинків. Загинули п’ять людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-