У Миколаєві підпалили автомобіль керівника

У Миколаєві підпалили автомобіль керівника "Нацкорпусу"

Фото
Укрінформ
У Миколаєві підпали автомобіль голови обласного осередку партії "Національний корпус" Дениса Янтаря.

Про це він сам повідомив у Facebook.

«Сьогодні вночі о 3.30 підпалили мою машину, яка стояла біля дому. В принципі, машина це просто груда металу та засіб пересування, такі втрати - буденність людини з активною життєвою позицією, і я адекватно ставлюсь до таких речей. А от моменти переживання моїх рідних, у зв'язку з цими обставинами, це буде дорого коштувати цим виродкам. Я завжди відкрито висловлюю позицію, відкрито конфліктую і завжди відповідаю за вчинки і слова, що і раджу іншим», - написав Денис.

Читайте також: Фігурантам справи про "плівки Єрмака" спалили мотоцикл та кинули гранату в авто - ЗМІ

Він також висловив припущення, хто міг це зробити - політичні опоненти або криміналітет.

Денис Янтар відомий в Миколаєві активіст, учасник АТО.

«У Миколаєві поліція розслідує підпал автомобіля громадського активіста. 16 липня близько 3:30 надійшло повідомлення, що біля будинку по вул. Мала Морська горить транспортний засіб. Пожежу ліквідували співробітники ДСНС. На місці події правоохоронці вилучили фрагменти горіння автомобіля Volvo, які, з метою встановлення причин пожежі, будуть направлені на експертизу», - йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Наразі поліцейські проводять розслідування, в ході якого встановлюватимуть усі обставини події та причини пожежі, а також осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної події, або можуть надати відеозаписи, звертатися до Центрального відділу поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві підпалили автомобіль керівника обласної організації партії «Нацкорпус» Дениса Янтаря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-