У Харкові відбувся автопробіг до Дня Конституції

У Харкові відбувся автопробіг до Дня Конституції

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові в неділю, 28 червня, відбувся патріотичний автопробіг на честь Дня Конституції України.

В акції взяли участь понад 60 автомобілів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

О 10:00 на площі Конституції в центрі Харкова учасники автопробігу поклали квіти до пам'ятника Незалежності України, а потім перемістилися на площу Свободи в центрі міста, звідки і стартував святковий автопробіг. Всі автомобілі були з національними прапорами, а також прапорами партій, включаючи "ЄС" і ВО "Свобода", і символікою патріотичних організацій - Харківського Євромайдану, "Союзу ветеранів АТО", "Національного корпусу" та інших.

Автопробіг у Харкові до Дня Конституції / Фото: В’ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Колона автомашин проїхала по вулиці Клочківській до Олексіївського житлового масиву, а потім по окружній дорозі - до селища П'ятихатки і по вулиці Сумській повернулася на площу Свободи, де автопробіг завершився.

"Цим автопробігом ми хотіли привітати харків'ян зі святом і нагадати їм, а головне - представникам влади, про Конституцію України і необхідність неухильно дотримуватися Основного закону країни. Ми також хотіли нагадати землякам про те, що Харків - це Україна, Крим і Донбас це теж Україна, і ми від цього ніколи не відступимо", - сказав один з організаторів акції, лідер Спілки ветеранів АТО Юрій Корсунов.

Крім того, в місті о 18:00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбудеться концерт під назвою "Білими нитками" за участю відомих рок-гуртів міста з метою нагадати землякам про статті Конституції України та їх дотриманні.

Також о 18:00 відбудеться онлайн-концерт з зірками Харківщини, який можна подивитися на YouTube.

Читайте також: Зеленський у День Конституції закликав українців поважати права одне одного

Як повідомлялося, в Україні сьогодні, 28 червня, відзначають День Конституції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-