Поліція Одеси показала, як затримувала паліїв авто адвоката

Поліція Одеси показала, як затримувала паліїв авто адвоката

Відео
Укрінформ
Слідчі Шевченківського відділення поліції Одеси кваліфікували підпал автомобіля голови Вищої ревізійної комісії адвокатури Максима Болдіна, вчинений 11 червня в центрі Одеси, як умисне знищення майна.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"Поліцейські оперативно затримали двох підозрюваних у підпалі автомобіля Mercedes, припаркованого у провулку Катаєва. Зловмисники облили авто легкозаймистою речовиною і підпалили. Щойно транспортний засіб спалахнув, обидва кинулись тікати. За гарячими слідами поліцейські затримали правопорушників, їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що діяння чоловіків, які виявилися жителями Дніпропетровської області віком 22-х та 26-ти років, слідчі кваліфікували за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Читайте також: В Одесі підпалили авто голові Вищої ревізійної комісії адвокатури

Встановлено, що молодший із затриманих вже є фігурантом аналогічного кримінального провадження: йому заочно повідомлено про підозру у підпалі іномарки на території Суворовського району Одеси.

Наразі досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють мотиви скоєння злочину та перевіряють причетність чоловіків до аналогічних злочинів на території не тільки нашої області, а й інших регіонів України.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на джерело у правоохоронних органах, оперативникам поліції вдалося у четвер затримати двох жителів Кривого Рогу, котрих підозрюють у підпалі автомобіля, яким користувався керуючий партнер юридичної фірми inTrust адвокат Болдін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-