На Запоріжжі відновили понад 70 кілометрів курортної траси

На Запоріжжі відновили понад 70 кілометрів курортної траси

Велике будівництво
Укрінформ
На Запоріжжі в  межах національної програми "Велике будівництво" виконується відновлення дорожнього покриття на дорозі Н-30 Василівка -Бердянськ. Вже відновлено 70,6 км.

Про це Укрінформу повідомили в Службі автомобільних доріг в Запорізькій області.

"Ремонт траси Н-30 Василівка-Бердянськ виконується на чотирьох ділянках, на двох з яких - 48,1 км і 22,5 км - роботи вже майже завершені. Загальна протяжність дороги 119 км", - зазначили в пресслужбі.

На своїй сторінці у Facebook дорожники оприлюднили відео, як просуваються роботи з облаштування асфальтобетонного покриття.

"На ділянці дороги курортного напрямку Н-30 Василівка – Бердянськ фінішувало укладання верхнього шару асфальтобетону. Відтепер на автодорозі Василівка – Бердянськ, на ділянці км 7+000 - км 55+082, яка проходить по території Василівського та Токмацького районів, забезпечено вільний та комфортний проїзд з якісним покриттям", - йдеться у пості.

Читайте також: На Тернопільщині розпочали ремонт дороги державного значення

В Службі автодоріг уточнили, що на ремонт цієї ділянки було витрачено 643 млн 430 тисяч гривень. Роботи виконує компанія "Онур" та субпідрядник "Автомагістраль-Південь".

Тривають роботи з влаштування з’їздів з автодороги.

Найближчим часом будуть проведені роботи з укріплення узбіччя, влаштування зупиночних майданчиків, заміни дорожніх знаків, встановлення нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження та нанесення дорожньої розмітки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-