Затримали росіянина, який погрожував підірвати багатоповерхівку під Києвом

Затримали росіянина, який погрожував підірвати багатоповерхівку під Києвом

Відео
Укрінформ
Поліцейські Київщини затримали іноземця, який відібрав мобільні телефони у трьох місцевих жителів і погрожував підірвати багатоповерхівку.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Зазначається, що 4 травня у селі Святопетрівське невідомий відібрав мобільні телефони у трьох місцевих жителів. Одній з потерпілих при цьому погрожував ножем.

Після скоєння двох зухвалих грабежів та розбійного нападу, нападник забарикадувався у власній квартирі і з вікна викрикував погрози підірвати багатоповерхівку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Однак чоловік не захотів вести перемовини із правоохоронцями.

У результаті спецпризначенці штурмували квартиру і там затримали правопорушника. Ним виявився 38-річний громадянин сусідньої держави. Наразі чоловіка затримали, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

В ході невідкладного обшуку в оселі затриманого слідчі поліції виявили та вилучили один з викрадених телефонів, ніж та інші речові докази.

Читайте також: СБУ затримала у Харкові іноземця, якого шукав Інтерпол

На місці події також працювала кінологічна служба. В ході огляду квартири, жодних вибухових предметів чи речовин не виявлено.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) ККУ.

Про затримання іноземця повідомлено посольство Російської Федерації та МЗС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-