Мер Черкас записав звернення до Зеленського і пообіцяв

Мер Черкас записав звернення до Зеленського і пообіцяв "чинити опір"

Відео
Укрінформ
Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко записав відеозвернення до Президента Володимира Зеленського, в якому нагадав про обіцянку садити корупціонерів, у тому числі й серед своїх соратників.

Відеозвернення мер Черкас оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Пане Президенте, я думав, що коли ви переможете, в країні буде закон один для всіх, прийде весна – а в нас зелено, і будемо саджати, тільки не міських голів, а корупціонерів. Я думав, що ви будете садити за кнопкодавство, я думав, що ви будете садити своїх соратників за "Велюр". І ви знаєте, ми готові відповідати, але тільки після ваших однопартійців», - сказав Бондаренко.

Він додав, що «зараз, як у тому фільмі про Крим: Черкаси будуть чинити опір».

Читайте також: Послаблення карантину: Зеленський попередив про наслідки владу Черкас, яка "загубила календар"

Як повідомляв Укрінформ, раніше Бондаренко оприлюднив у Facebook знімок, на якому нібито знято листування з першим заступником голови Офісу Президента Сергієм Трофімовим щодо ситуації навколо виходу з міста карантину, а перед тим - повістку про виклик 4 травня на допит до слідчого СУ ГУ НП у Черкаській області у якості свідка.

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов назвав фейком повідомлення про його смс-листування з міським головою Черкас і припустив, що цей інформаційний «вкид» може бути частиною політичних технологій перед місцевими виборами.

Раніше виконавчий комітет Черкаської міської ради своїм рішенням від 30 квітня дозволив роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції й квітів, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ухваленого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв жорстку відповідь на скасування карантинних обмежень у Черкасах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-