На Дніпропетровщині дозволили працювати 154 продовольчим ринкам

На Дніпропетровщині дозволили працювати 154 продовольчим ринкам

Укрінформ
Відсьогодні на Дніпропетровщині дозволили працювати продовольчим ринкам.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко, інформує пресслужба Дніпропетровської ОДА.

"Розуміючи проблеми українських фермерів, Кабмін дозволив їм реалізовувати врожай на ринках. Дніпропетровська обласна комісія з питань ТЕБ і НС повністю підтримала таке рішення. Відкриваємо продуктові базари", – зазначив Бондаренко.

Він додав, що ринки працюватимуть за умови дотримання суворих заходів безпеки. Продавці та відвідувачі повинні бути у масках, тримати соціальну дистанцію. На вході – обов’язковий температурний скринінг. Має проводитись постійна дезінфекція всіх поверхонь та приміщень.

За таких умов на Дніпропетровщині готові розпочати роботу 154 ринки.

Читайте також: У Тернополі відмовилися відкривати продуктові ринки

Дотримання протиепідемічних вимог контролюватимуть інспектори Держпродспоживслужби. Територіальні органи відомства мають забезпечити постійну присутність на кожному ринку не менше 2-х своїх інспекторів. Щоденно здійснюватимуться позапланові перевірки. Порушників санітарних норм каратимуть, аж до припинення роботи ринків на певний період.

Загалом на Дніпропетровщині – 347 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції, з них 24 виявили за останню добу. 23 людини подолали хворобу, двоє — померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-