У Бердичеві ремонтують дві міські дороги

У Бердичеві ремонтують дві міські дороги

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Бердичів на Житомирщині у рамках програми «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт двох вулиць.

Про це повідомляє Житомирська ОДА.

«На Житомирщині ще з кінця лютого цього року розпочалася реалізація проєктів у рамках програми «Велике будівництво». У Бердичеві наразі здійснюється капітальний ремонт дороги протяжністю 1,476 км (вул. Житомирська) та дороги протяжністю 0,701 км (вул. Вінницька)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вулиці Житомирській, на яку передбачено 8,6 млн грн, частково демонтували бортові камені, влаштували вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, переклали частину горловин цегляних колодязів з люками. Завершити ремонтні роботи планують до 1 липня.

Читайте також: У Шпикові облаштовують дитячий садок на 70 місць

Натомість на вулиці Вінницькій зняли асфальтобетонне покриття та розпочали розбирати бортові камені. Роботи там триватимуть упродовж травня-червня і на них спрямують понад 4 млн грн.

Як зауважила заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, у рамках програми «Велике будівництво» в області відремонтують 196,3 км доріг, з яких 145,7 км – місцевого значення та 50,6 км – державного значення. На це для області передбачено 1 млрд 942,7 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, на Житомирщині в рамках «Великого будівництва» ремонтують дорогу до села Верхівня, де розташований Літературно-меморіальний музей Оноре де Бальзака.

Фото: oda.zht.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-