Ляшко планує проінспектувати медзаклади Київщини

Ляшко планує проінспектувати медзаклади Київщини

Укрінформ
Заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко планує проінспектувати Київську область і перевірити стан місцевих закладів охорони здоров'я, які приймають хворих на коронавірус.

Про це він розповів в інтерв'ю LB.

"У Київську (область - ред.) точно поїду... Є проблема з функціонуванням штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Наші бригади, які приїжджали туди, казали, що є певні недоліки в підготовці закладів охорони здоров’я", - сказав Ляшко.

За його словами, ці недоліки потребують швидких рішень від директора Департаменту охорони здоров’я і голови Київської обласної адміністрації.

Як повідомлялося раніше, за дорученням Президента Володимира Зеленського 9 квітня команда Міністерства охорони здоров’я провела перевірку досліджень на коронавірус у хворих з пневмонією, які проводились в Миколаївській обласній лабораторії, оскільки на той час це був єдиний в Україні регіон, де не було виявлено жодного випадку зараження на коронавірус.

Читайте також: Ляшко пояснив призначення експрес-тестів і наскільки їм можна довіряти

12 квітня Ляшко повідомив, що коронавірус уже зафіксовано в усіх областях України.

Станом на ранок 12 квітня в Україні підтверджено 2 777 випадків COVID-19. За попередню добу отримано 266 повідомлень про нові підтверджені випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-