На Сумщині від коронавірусу за добу померла одна людина, ще одна одужала

На Сумщині від коронавірусу за добу померла одна людина, ще одна одужала

Укрінформ
У Сумській області за останню добу від коронавірусу одна людина померла і одна одужала.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив в.о. директора Сумського обласного лабораторного центру Володимир Збаражський.

«Станом на ранок 12 квітня у Сумській області зареєстровано 73 лабораторно підтверджені випадки зараження коронавірусом, що на 4 більше, ніж було напередодні, з них 3 летальних. За останню добу від коронавірусу в області померла ще одна людина, цього разу – у Кролевецькому районі. Також у Сумах від цієї хвороби вилікувалася друга людина», - розповів Збаражський.

Наразі у містах Суми, Конотоп та Шостка підтверджено по 7 випадків захворювання, у місті Охтирка – 4, Конотопському районі – 24, Кролевецькому районі – 22 і Тростянецькому районі – 2.

Як повідомляв Укрінформ, перший випадок захворювання на COVID-19 в Сумській області було зафіксовано у Конотопському районі 23 березня, коли до місцевої ЦРЛ потрапила 76-річна жителька села Козацьке. До цього вона хворіла шість днів. 25 березня жінка померла. Після її смерті було виявлено, що жінка заразила онука, сина і доньку, загалом же мала близько 70 контактів.

Згодом, 31 березня, від коронавірусу у віці 59 років померла ще одна жінка з цього села, яка лежала в одній палаті з першою померлою.

Читайте також: У Шостці підтвердили коронавірус у ще однієї дитини

7 квітня у Сумах від COVID-19 вилікувалася жінка, яка повернулася 10 березня з Праги, де перебувала у відпустці. Наявність вірусу у неї було лабораторно підтверджено 25 березня, після чого жінку помістили на лікування до обласної інфекційної лікарні.

Загалом в Україні 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальних, 89 пацієнтів одужало.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-