Харківщина отримала 20 тисяч експрес-тестів на COVID-19

Харківщина отримала 20 тисяч експрес-тестів на COVID-19

Фото
Укрінформ
Харківська область отримала 20 тисяч експрес-тестів на COVID-19, які розподілять між обласними інфекційними лікарнями (дитячою та для дорослих) та іншими опорними медустановами регіону, що визначені для прийому пацієнтів з коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА.

«Харківська область отримала 20 тисяч експрес-тестів на COVID-19. Тести для регіону придбали ФК «Шахтар» і фонд Ріната Ахметова. Також найближчим часом планується передача Харківській області 10 апаратів ШВЛ», - йдеться у повідомленні.

Харківська область отримала 20 тисяч експрес-тестів на коронавірус / Фото: Харківська ОДА

Директор зі стратегії та комунікацій ФК «Шахтар» Юрій Свиридов зазначив, що команда проводить матчі в Харкові понад 3 роки. «Харків і харків'яни нас прийняли, надали підтримку. Зараз складний час для всього світу. Ми боремося з епідемією. Україна і Харків - не виняток. Ми вважаємо за необхідне та важливе допомогти місту й Харківському регіону», - сказав Свиридов.

Читайте також: Експрес-тести пройшли майже 2600 киян - Кличко

На Харківщині зареєстровано один випадок захворювання на COVID-19 (чоловік перебуває на самоізоляції та, за даними ОДА, вже не має симптомів хвороби та чекає результатів контрольного тесту), ще у 31 особи – підозра на коронавірус (із них 15 перебувають на стаціонарному лікуванні та 16 - на самоізоляції.

В Україні станом на ранок понеділка зафіксовано всього 1319 випадків захворювання на коронавірус, 28 людей одужали, 38 осіб померли від цієї хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-