На Прикарпатті начальник поліції охорони у самоізоляції через підозру на COVID-19

На Прикарпатті начальник поліції охорони у самоізоляції через підозру на COVID-19

Укрінформ
На Прикарпатті у начальника управління поліції охорони підозрюють коронавірус. Він перебуває на самоізоляції.

Про це в Івано-Франківську на брифінгу поінформував начальник ГУ НП в області Володимир Голубош, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо начальника поліції охорони. Він ходив на роботу і не мав ніякої симптоматики захворювання. Коли з’явилось ГРВІ, він звернувся до лікаря і тоді зробили швидкі тести. Перший експрес-тест показав негативну реакцію, другий, який зробили пізніше, показав позитивну реакцію (на COVID-19- авт.) Тоді відібрали зразки для ПЛР-аналізу. Нині чекаємо його результатів. Він перебуває на самоізоляції», - повідомив Голубош.

За його словами, з керівником управління поліції охорони контактували 14 правоохоронців. Усі пройшли експрес-тести на COVID-19. Жодного позитивного немає. Попри це, усі перебувають на самоізоляції.

«Службового розслідування за цим фактом не проводилось. По-перше, немає офіційного підтвердження того, що він хворий. По-друге, – в його діях не вбачається адміністративних порушень. Зобов’язання він не підписував і про те, що може бути інфікованим не знав», - додав Голубош.

Читайте також: У породіллі, яка померла на Прикарпатті від COVID-19, дитина народилася здоровою

В Івано-Франківській області підтверджений 81 випадок захворювання на коронавірус, з них 5 – летальні. Наразі в області понад 240 осіб очікують результатів на COVID-19.

Раніше COVID-19 підтвердили у поліцейського, який допомагав госпіталізувати перших хворих з коронавірусом на Прикарпатті.

Поліція охорони — єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-