У Житомирі дозволи працювати магазинам біля ринків

У Житомирі дозволи працювати магазинам біля ринків

Відео
Укрінформ
У Житомирі під час карантину дозволили відкрити маленькі магазини біля ринків, аби збільшити конкуренцію між закладами та знизити ціни на продукти.

Про це у своєму відеозверненні 26 березня повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у Facebook.

«Сьогоднішнім рішенням виконкому ми дозволили працювати магазинчикам біля ринків. Чому це рішення було прийняте? Останнім часом у місті зростають ціни на продовольчі товари. З одного боку, ціни піднімають оптові компанії і масовий ажіотаж. Для того, щоб розсередити людей по місту і трішки збільшити конкуренцію, ми відкриваємо додаткові торговельні точки, щоб всі могли спокійно купити товар. Коли буде більша конкуренція, будуть менші ціни», - наголосив Сухомлин.

Він закликав не створювати ажіотаж і запевнив, що продуктів харчування є достатньо.

Раніше виконком Житомирської ради на час дії карантину призупинив у місті роботу 6 найбільших ринків.

Читайте також: На Житомирщині - два нові випадки коронавірусу

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі під час дії карантинних заходів працюватиме Малинський (Східний) ринок, який займається оптовою торгівлею, аби забезпечити безперебійне постачання продуктів по області.

В Україні з 12 березня Кабінет міністрів запровадив тритижневий карантин та низку обмежувальних закладів, які 25 березня продовжено до 24 квітня. Крім того, на всій території України оголошена надзвичайна ситуація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-