У Радомишлі родину інфікованої коронавірусом жінки охороняє поліція

У Радомишлі родину інфікованої коронавірусом жінки охороняє поліція

Укрінформ
Родина жінки з міста Радомишль на Житомирщині, у якої діагностували коронавірус, перебуває під охороною патрульних.

Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз її сім’я знаходиться в самоізоляції, її охороняють посилено. Взагалі у Радомишлі поліція переведена на посилений варіант несення служби, і сім’я охороняється патрульними, лікарня теж охороняється», - зауважила Остапченко.

Згодом у поліції області додали, що у Радомишлі можуть встановити пости правоохоронців в'їздах та виїздах з міста.

«Наразі у м. Радомишлі забезпечується охорона публічної безпеки та порядку поблизу місць лікування хворої та проживання її та рідних. Також передбачено можливість виставлення стаціонарних постів на в’їздах-виїздах з міста з метою попередження поширення вірусу», - поінформували у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Читайте також: Жінку з Радомишля уночі підключали до апарату штучного дихання

Як повідомляв Укрінформ, у Радомишлі на Житомирщині з коронавірусом госпіталізували 70-річну жінку, яка повернулася з Польщі. Відомо, що із симптомами хвороби вона відвідувала церкву. Вночі стан пацієнтки погіршився, тому її підключали до апарату штучного дихання, однак зараз вона вже дихає самостійно з кисневою підтримкою.

Наразі ізолювали 22 людей, які контактували з нею. Відсьогодні у місті запроваджують надзвичайну ситуацію, зупинили рух громадського транспорту та роботу ринку.

Нині в Україні є три підтверджені випадки зараження коронавірусом. Окрім жінки з Житомирщини, хворобу виявили у двох чоловіків із Чернівців.

Дані онлайн-карти поширення Covid-19 від Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Хопкінса свідчать, що станом на 13 березня по всьому світу коронавірусом заразилися 135 318 людини, загинули 4981, одужали 69 645 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-