У Запоріжжі звільнили директора парку, в якому загинула 8-річна дівчинка

У Запоріжжі звільнили директора парку, в якому загинула 8-річна дівчинка

Укрінформ
Міський голова Запоріжжя звільнив із займаної посади директора парку «Дубовий гай», у якому трагічно загинула 8-річна Ганна Ждан.

Про це мер Володимир Буряк написав на своїй сторінці у Facebook.

«Пройшов майже тиждень з дати трагічної загибелі 8-річної Ганни Ждан. Хочу повідомити вам, що сьогодні я звільнив з займаної посади керівника парку «Дубовий Гай» Олега Комаренка», - йдеться у пості.

Міський голова Запоріжжя також зазначив, що невідкладно були створені робочі комісії для перевірки всіх місць дозвілля в місті та атракціонів. Їх результати будуть доведені до громадськості та будуть прийняті відповідні міри.

Мерія запропонувала сім’ї загиблої дитини матеріальну допомогу з міського бюджету у сумі 100 тисяч гривень. Проте, родина від допомоги відмовилась. Напередодні похорон (Ганну поховали 12 березня - авт.) батько дівчини Олександр Ждан заявив, що не хоче бачити жодного представника влади.

Читайте також: Мерія Запоріжжя виплатить 100 тисяч родині дівчинки, яка трагічно загинула в парку

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня у Запоріжжі в центральному парку на 8-річну дівчина впала важка дерев'яна статуя. Дитина отримала травми, від яких померла у лікарні не приходячи до тями. 10 травня міський голова відсторонив від посади керівника парку та заявив про початок службового розслідування.

У ГУНП в Запорізькій області за даним фактом відкрили провадження за двома статтями 367 та 115 КК України. Прокуратура області повідомила про підозру заступнику директора парку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-