У Херсоні поліція знайшла двох дітей, які пішли з дому 20 лютого

У Херсоні поліція знайшла двох дітей, які пішли з дому 20 лютого

Укрінформ
У Херсоні поліція розшукала зниклих дітей - 13-річну дівчинку та її 11-річного брата, які пішли з дому 20 лютого після конфлікту з батьками.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили 24 лютого у відділі комунікації поліції області.

«Понад добу вся поліція міста Херсона, нацгвардійці та небайдужі містяни розшукували двох дітей: 13-річну дівчинку та її 11-річного брата. Після конфлікту з батьками діти втекли з дому і дорослі три доби не зверталися в поліцію. З їх слів, нібито самі шукали нащадків. Сьогодні поліцейські знайшли дітей, з ними все добре», - йдеться у повідомленні.

У розшуку були задіяні близько 100 працівників поліції, а також нацгвардійців. Користувачі соцмереж також активно допомагали поліцейським у пошуках дітей, правоохоронці реагували на всі повідомлення від громадян, які бачили схожих за описами хлопчика і дівчинку.

Сьогодні приблизно о 15:30 одна з поліцейських розшукових груп побачила дітей на вул.Комкова у Корабельному районі Херсона. З хлопчиком і дівчинкою було все добре. Їх відвезли у відділення поліції, повідомили батькам.

Працівники поліції поспілкувалися з дітьми. Брат з сестрою розповіли, що втекли з дому після того, як батьки підстригли обох налисо. Два дні діти жили у знайомих в Антонівці, третій день провели у знайомих в Херсоні. Додому повертатися не хотіли.

Читайте також: У Херсоні четвертий день шукають двох зниклих дітей

Наразі ювенальні поліцейські повідомлять про ситуацію відповідні служби для проведення перевірки, адже родина на обліку не перебуває. Батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей. Спільно з фахівцями працівники поліції будуть з’ясовувати причини такої поведінки хлопчика та дівчинки, ставлення до них батьків та, загалом, вивчатимуть ситуацію в родині. А поки брат з сестрою будуть знаходитися у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні поліція шукає двох дітей, які пішли з дому 20 лютого після конфлікту з батьками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-