З’явилось відео підпалу автівки журналістки

З’явилось відео підпалу автівки журналістки "Радіо Свобода" у Львові

Укрінформ
У ніч на 30 січня у Львові невідома особа підпалила автомобіль, який належить журналістці "Радіо Свобода" Галині Терещук.

Відео підпалу є в розпорядженні програми "Схеми" - проєкту "Радіо Свобода".

На ньому невідомий чоловік підкладає до лобового скла машини журналістки пакети, підпалює їх і тікає. За даними журналістів, палій досі не затриманий, також не ідентифікована його особа.

Читайте також: У Львові спалили авто журналістки Радіо Свобода

Раніше редакція програми «Схеми» висловила сподівання на швидке розкриття злочину.

«Враховуючи попередній досвід масового нерозкриття злочинів проти журналістів, а також те, що подружжя журналістів Терещуків писали критичні матеріали, в тому числі, про поліцію, важливо, щоб слідство перебувало на максимальному контролі з Києва. Сподіваємось найближчим часом почути публічний звіт поліції про те, яких дій було вчинено задля оперативного встановлення особи та затримання підпалювача по гарячих слідах, та які версії і мотиви злочину розглядає поліція. Очікуємо швидкого розслідування та розкриття імен замовників злочину, наскільки б впливові люди за цим не стояли», – йдеться в заяві.

Читайте також: У Запоріжжі волонтеру спалили машину

Нагадаємо: у ніч на 30 січня, за словами свідків, до машини підійшов чоловік у масці, помістив пакет із невідомою речовиною під щітки на лобовому склі автомобіля і підпалив його. На крики свідків про те, що він може спалити всю вулицю, невідомий відповів, що хоче спалити лише цю автівку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-