У Львові спалили авто журналістки Радіо Свобода

У Львові спалили авто журналістки Радіо Свобода

Оновлено
Укрінформ
У Львові в ніч на 30 січня невідомий підпалив автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук. Ніхто не постраждав.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

“За словами свідків, до машини підійшла людина з закритим обличчям, поклала під щітки на лобовому склі автомобіля пакети, підпалила їх і втекла. Поруч із підпаленим автомобілем знаходились інші машини, але вогонь на них не перекинувся. Пожежники його погасили. Автомобіль знищений”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Ужгороді спалили авто дипломата - ЗМІ

Журналіст звернулась із заявою у поліцію. Зараз тривають слідчі дії і поліція вивчає різні версії підпалу. Галина Терещук відкидає побутові версії, що могли б стати підставою для злочину.

Поліція відкрила карну справу про умисне знищення або пошкодження майна журналіста.

"Поліцейські розслідують обставини підпалу автомобіля львівської журналістки... За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.347-1 (Умисне знищення або пошкодження майна журналіста) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до п’ятнадцяти років", - зазначили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як зазначили в поліції, після локалізації пожежі було встановлено, що в автомобілі пошкоджено передню частину кузова та моторний відсік.

Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-