В Україні від грипу померла ще одна людина

В Україні від грипу померла ще одна людина

Укрінформ
Від ускладнень грипу на Рівненщині помер 50-річний чоловік.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України.

«На Рівненщині зареєстрований летальний випадок від ускладнень грипу: 23 січня 2020 року помер 50-річний чоловік, який з 13 січня перебував на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії та анестезіології Рівненської обласної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за минулий тиждень в області на 48% зросла захворюваність на грип та інші гострі респіраторні інфекції. Всього захворіли 7819 осіб, з них майже 70,5% - діти.

Госпіталізовано 259 хворих, з них 176 дітей.

На сьогодні у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії перебувають 4 хворих з важким перебігом грипу, з них одна дитина.

Читайте також: Сезон грипу: в Україні за тиждень 142 тисячі хворих, 60% - діти

Перевищення епідемічного порогу зареєстровано у трьох районах, припинено навчання у майже 40 загальноосвітніх навчальних та двох дошкільних закладах області.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Центру громадського здоров’я, з початку епідсезону станом на 22 січня 2020 року від ускладнень грипу померли 11 людей, було госпіталізовано понад 67 тисяч людей, з яких майже 80% - діти. У цілому ж на грип та ГРВІ перехворіли 6,2% населення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-