В Україні вдень до 6° тепла, мряка та мокрий сніг

В Україні вдень до 6° тепла, мряка та мокрий сніг

Укрінформ
В Україні 11 січня очікується невеликий дощ та мокрий сніг, температура вдень 1-6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"11 січня в Україні хмарно. Невеликий дощ та мокрий сніг, вдень у східних та Сумській областях помірні опади. Вранці в Україні, крім західної частини, місцями туман; на дорогах, крім південних та центральних областей, подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень у західних областях окремі пориви 15-20 м/с. Температура вдень 1-6° тепла, у південній частині місцями 7-9°", - йдеться у повідомленні.

В Укргідрометцентрі також зазначили, що 11 січня у зв'язку з відлигою у високогір'ї східної частини Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека.

У Києві 11 січня буде хмарно. Очікується невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 3-5° тепла.

Читайте також: Температурні гойдалки: синоптики прогнозують від +9° до -10°

У столичній області також хмарно, можливі невеликий дощ та мокрий сніг. Вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-