Теракт біля Палацу спорту Харкова: суд відмовив обвинуваченим у всіх клопотаннях

Теракт біля Палацу спорту Харкова: суд відмовив обвинуваченим у всіх клопотаннях

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова, де до вечора слухали справу про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року, продовжиться 26 грудня: обвинуваченим відмовлено у всіх клопотаннях.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"На засіданні суду, яке затягнулося до вечора, було подано понад десять клопотань сторони захисту. Суд на місці відмовив у їхньому розгляді, і лише одне клопотання — про вилучення відео з місця події — розглянув у нарадчій кімнаті: теж відмова", - зазначив адвокат.

За його словами, наступне засідання суду призначене на 26 грудня, на 11:00: "Можливо, мова піде про вирок".

Читайте також: Одного з обвинувачених у теракті в Харкові готували на обмін — адвокат

Як повідомляв Укрінформ, 24 грудня на засіданні у Фрунзенському райсуді Харкова, де слухають справу про теракт біля Палацу спорту, були присутні й активісти, які прийшли висловити протест проти нібито запланованого обміну обвинувачених з РФ.

26 вересня адвокат постраждалих внаслідок теракту біля Палацу спорту Олег Головков заявив журналістам, що є дані про можливий обмін з РФ трьох винних у теракті біля Палацу спорту.

30 жовтня Фрунзенський райсуд Харкова продовжив утримання під вартою до 27 грудня всім трьом підозрюваним у теракті.

Читайте також: Теракт біля Палацу спорту у Харкові: адвокат прокоментував можливий обмін з РФ

Нагадаємо: 22 лютого під час ходи, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні та загиблих у зоні АТО, біля Палацу спорту стався вибух, згодом кваліфікований як теракт. Внаслідок теракту загинули 4 особи та 9 отримали поранення.

26 лютого 2015 року співробітники СБУ за підозрою у скоєнні теракту затримали трьох харків'ян: Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького, Сергія Башликова. Всім трьом оголошено підозру за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, і за теракт мали отримати 10 тисяч доларів.

Читайте також: Теракт у Харкові: суд залишив обвинуваченого під вартою

22 квітня 2015 року обвинувальний акт спрямований до Фрунзенського райсуду Харкова, їм загрожує довічне ув'язнення. Всі троє обвинувачених відмовилися визнати провину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-