У Херсоні теж долучилися до віче “Червоні лінії”

У Херсоні теж долучилися до віче “Червоні лінії”

Фото
Укрінформ
На площі Свободи в Херсоні, де розташована адмінбудівля ОДА та облради, поблизу постаменту зі світлинами земляків, які загинули в АТО, на акцію «Червоні лінії» зібралося більше ста херсонців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вийшли попередити насамперед нашого Президента стосовно зустрічі у нормандському форматі, щоб він ніяких поступок не робив Путіну, щоб не здав України – переживають люди дуже. На мій погляд, це попереджувальна акція», - зазначив у розмові з кореспондентом агентства волонтер та учасник АТО Ігор Осауленко.

Читайте також: Чийгоз на віче: Ніяких парканів, ніяких заморожень територій

Люди тримали у руках саморобні плакати «Ні капітуляції!», державні прапори України. Також учасники акції прийшли з прапорами «Свободи», «Європейської солідарності», червоно-чорним прапором.

Херсонці долучилися до віче «Червоні лінії» / Фото: Ірина Староселець, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 8 грудня, на Майдані Незалежності у Києві та в низці міст України проходять віче, аби нагадати владі про “червоні лінії” напередодні зустрічі лідерів країни “нормандської четвірки”.

Раніше політичні партії "Європейська солідарність", "Голос" і ВО "Батьківщина" зробили спільну заяву щодо недопущення порушення національних інтересів України під час переговорів в нормандському форматі.

Зустріч лідерів країн-учасниць нормандського формату запланована на 9 грудня у Парижі. Президент України Володимир Зеленський запевнив, що на зустрічі лідерів країн нормандського формату "зради" не буде, та закликав українців довіряти йому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-