Допомогу від Червоного Хреста за півроку отримали 80 тисяч жителів Донеччини

Допомогу від Червоного Хреста за півроку отримали 80 тисяч жителів Донеччини

Укрінформ
Допомогу від Товариства Червоного Хреста, на загальну суму понад 2 млн грн, за півроку отримали 80 тисяч жителів Донецької області.

Про це повідомив Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«80 тисяч жителів Донецької області отримали допомогу від Червоного Хреста на загальну суму понад 2 млн грн у першому півріччі нинішнього року», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що нещодавно голова Донецької ОДА Павло Кириленко зустрівся з генеральним секретарем Німецького Червоного Хреста Крістіаном Ройтером, головою місії Люксембурзького Червоного Хреста в Україні Володимиром Петровим та генеральним директором Національного Комітету Товариства Червоного Хреста в Україні Лілією Білоус.

Читайте також: Червоний Хрест відправив на окупований Донбас понад 200 тонн гумдопомоги

Представники організацій повідомили, що мають ресурси й плани не лише продовжувати гуманітарні програми, розпочаті на Донеччині, а й впроваджувати нові. Йдеться про підтримку людей, які постраждали внаслідок конфлікту, розвиток медицини (як первинної ланки, так і вузькоспеціалізованої), навчання людей для надання першої домедичної допомоги тощо.

Під час зустрічі домовилися, що Донецька ОДА передасть організаціям список потреб, проєктів та програм, які могли б спільно реалізувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-