ArcelorMittal Кривий Ріг побудує онкоцентр - вже підписані документи

ArcelorMittal Кривий Ріг побудує онкоцентр - вже підписані документи

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив про досягнення компромісу з Криворізьким гірничо-металургійним комбінатом «ArcelorMittal Кривий Ріг» щодо будівництва онкоцентру.

Про це він заявив сьогодні під час пресмарафону у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вони офіційно ставали в позицію, але ми знайшли якісь рамки - станом на зараз. Тому що, може бути, щось зміниться, я не знаю. На 400 млн (грн) ми підписали папери - вони повинні побудувати онкоцентр», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» направить EUR15 млн (близько 400 млн грн) на будівництво онкоцентру в Кривому Розі.

Читайте також: Зеленський заявив, що домовляється з іноземними лідерами про постачання вугілля

СБУ проводить розслідування кримінальної справи за статтею 441 Кримінального кодексу України («Екоцид»). У липні-вересні співробітники СБУ побували та провели у рамках розслідування цього кримінального провадження перевірку агломераційної фабрики «Кривий Ріг» та оглянули об'єкти коксохімічного виробництва «АрселорМіттал Кривий Ріг».

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» - одне з найбільших металургійних підприємств в Україні.

Компанію ArcelorMittal утворено 2006 році шляхом злиття люксембурзької компанії Arcelor та індійської Mittal Steel, що належить індійському бізнесмену Лакшмі Мітталу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-