На Закарпатті курортне село приєднається до Полянської ОТГ

На Закарпатті курортне село приєднається до Полянської ОТГ

Децентралізація
Укрінформ
Відоме курортне село Солочин у Свалявському районі Закарпаття приєднається до Полянської ОТГ.

Про це повідомляє Закарпатський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою" на своїй сторінці у Facebook.

"Відоме курортне село Солочин у Свалявському районі приєднається до Полянської ОТГ. Розпорядження про затвердження висновку щодо відповідності Конституції та законам України проєкту рішення про добровільне приєднання Солочинської сільської ради до Полянської об’єднаної територіальної громади підписав голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Наступного року у всій Україні будуть створені спроможні громади - Негода

Як зазначається, раніше, 1 жовтня 2019 року, рішення про приєднання Солочина одноголосно схвалили депутати Полянської сільської ради.

Полянська ОТГ на Закарпатті утворена у 2016 році, включає у свою територію популярний курорт мінеральних вод у селі Поляна. Ця громада дає половину туристичного збору області.

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-