У Чернігові теж протестували проти реалізації

У Чернігові теж протестували проти реалізації "формули Штайнмайєра"

Фото, відео
Укрінформ
У Чернігові у середу відбулись дві акції протесту проти реалізації Україною "формули Штайнмайєра".

Перша, малочисельна, мала місце о 18 годині на Красній площі біля стели пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих захисників України; інша, організована націонал-патріотичними організаціями - о 20-й під стінами головного управління СБУ в Чернігівській області - її відеотрансляцію вів громадський активіст Олександр Тарнавський у Facebook.

На акцію протесту під УСБУ прийшло кілька сотень представників Національного корпусу, Національної дружини, Правого сектору та небайдужі громадяни. Під час заходу лунали повстанські й патріотичні пісні, а також промови.

Читайте також: Одесити провели акцію протесту проти "формули Штайнмаєра"

Опісля учасники акції запалили файєри, а члени ініціативної групи зайшли в приміщення управління. Коли до них вийшов т.в.о. начальника установи, протестувальники передали йому свої вимоги.

Читайте також: У Запоріжжі на мітингу вимагають оприлюднити розмови Зеленського з Путіним

Вони полягають у негайному оприлюднені повного тексту документу, підписаного Леонідом Кучмою на зустрічі Тристоронньої контактної групи; у випадку підписання угоди на умовах Росії - відставки Міністра закордонних справ України Вадима Пристайка та уповноваженого в ТКГ Кучми та порушення проти них кримінальних проваджень.

Читайте також: У Харкові відбулася акція проти погодження "формули Штайнмаєра"

Полковник прийняв звернення і запевнив, що СБУ виконує свої обов’язки, в тому числі, на сході України, і капітуляції не допустить.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-