Кликлій анонсує ремонт сумнозвісної траси, де “легше пройти пішки, ніж проїхати”

Кликлій анонсує ремонт сумнозвісної траси, де “легше пройти пішки, ніж проїхати”

Укрінформ
Ремонт траси національного значення Н-14 Миколаїв - Кропивницький, яка визнана однією з найгірших в Україні, є пріоритетною для держави, але предметно за неї візьмуться вже в наступному році.

Про це міністр інфраструктури України Владислав Криклій сказав під час робочої наради в Миколаєві 2 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю, що миколаївців дуже цікавить траса «Миколаїв - Кропивницький». Вона є для нас пріоритетною, але предметно за не візьмемося в наступному році. Адже, на жаль, сезон ремонтних робіт вже закінчується. Ми спробуємо зробити щось, щоб забезпечити хоч мінімальну її проїздність ще в цьому році, але основна робота по ній буде в наступному», - сказав Криклій.

Він визнав, що дороги як такої там дійсно немає, і по ній легше пройти пішки, ніж проїхати.

Міністр також зазначив, що уряд має на меті залучати до ремонту доріг і міську владу. Адже в процесі реформи децентралізації на місцях з’явилися додаткові кошти, отож місцева влада також має брати участь у розв'язання питання з дорогами.

Читайте також: Криклій звільнив директорів трьох морських портів

Як уже повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині майже третина доріг державного значення потребує негайного ремонту. На ці цілі потрібно близько 5 мільярдів гривень, наразі до кінця року є лише 49 мільйонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-