Смертельні ДТП у двох областях: Зеленський дав доручення Кабміну

Смертельні ДТП у двох областях: Зеленський дав доручення Кабміну

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів взяти на контроль розслідування масштабних смертельних ДТП на Одещині й Житомирщині та зобов’язав здійснити необхідні заходи для недопущення повторення таких випадків.

Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

"Президент України Володимир Зеленський висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих у масштабних смертельних ДТП на Одещині та Житомирщині, які сталися протягом останніх днів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він доручив Кабінету міністрів взяти на контроль розслідування аварій, а також зобов’язав уряд здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків.

Крім того, глава держави "вказав Кабміну на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи".

Як повідомляв Укрінформ, близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги. У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса, ще 9 пасажирів було госпіталізовано.

Читайте також: Іще одна смертельна ДТП з автобусом: на Київщині загинули троє людей

21 вересня між селами Нова Долина та Прилиманським під Одесою у результаті зіткнення маршрутки та вантажівки загинули дев'ять осіб, 4 потерпілих доправлено до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-