Мангул пояснив, що потрібно для відкриття декларацій військових прокурорів

Мангул пояснив, що потрібно для відкриття декларацій військових прокурорів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції для відкриття декларацій військових прокурорів повинно отримати постанову Генеральної прокуратури та ухвалити відповідне рішення.

Про це заявив голова Національного агентства Олександр Мангул, повідомляє пресслужба НАЗК у Facebook.

«У 2017 році до Національного агентства звернувся тодішній головний військовий прокурор Анатолій Матіос з проханням закрити дані декларацій військових прокурорів. На постанові є гриф обмеження доступу, тому її деталі я не можу розголошувати. Рішення ухвалювалося на засіданні НАЗК більшістю голосів. Для його скасовання Національне агентство має отримати відповідну постанову нинішнього головного військового прокурора Віктора Чумака та розглянути його на засіданні агентства», – сказав Мангул.

Читайте також: Мангул назвав недоліки законопроєкту про перезавантаження НАЗК

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно призначений на посаду головного військового прокурора Віктор Чумак розсекретив декларації підлеглих прокурорів. У Генпрокуратурі зазначають, що відтепер інформація про статки військових прокурорів стане відкритою і кожен громадянин матиме змогу ознайомитися з нею на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-