Що б ми не святкували, пам'ятаймо наших захисників — Зеленський

Що б ми не святкували, пам'ятаймо наших захисників — Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Дніпропетровської області взяв участь у відкритті турніру «Найсильніша людина України – 2019» у рамках святкування Дня міста у Дніпрі.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Я хочу побажати вам усім щастя, здоров'я. Нам усім – припинення цієї війни, повернення додому живими всіх наших хлопців і дівчат. Про що б ми кожного разу не говорили, що б не святкували, я хотів би, щоб ми пам'ятали, хто нас захищає», – сказав Зеленський, вітаючи городян з Днем міста.

Зеленський також нагадав, що Дніпропетровщина є його батьківщиною.

«Я ніколи не готуюся до промови, коли перебуваю у серці України. А для мене, як і для кожного українця, серце України там, де живуть батьки, де поховані дідусі та бабусі. Тому я – в серці України, на Дніпропетровщині», – сказав Президент.

Читайте також: Зеленський “шокований” тим, що досі жодна комісія не перевірила ремонт мосту у Дніпрі

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою в Дніпропетровській області, де він представив нового голову ОДА Олександра Бондаренка, а також проінспектував відремонтований Новий міст та повідомив, що спеціальна комісія проаналізує і прийме об’єкт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-