У Дніпрі Зеленський на тролейбусі поїхав інспектувати Новий міст

У Дніпрі Зеленський на тролейбусі поїхав інспектувати Новий міст

Укрінформ
У суботу, 14 вересня, Президент України Володимир Зеленський, який перебуває у Дніпрі з робочою поїздкою, на тролейбусі поїхав інспектувати відремонтований міст.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Після представлення нового голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка Президент привітав дніпрян з Днем міста.

Далі він перепитав у присутніх, чи справді відремонтували Новий міст та, сівши у тролейбус, поїхав його інспектувати.

Як повідомляв Укрінформ, заплановано, що Президент проїде на тролейбусі по Новому мосту до житлового масиву Сонячний. Там на оглядовому майданчику пройде обговорення проблем міста.

Центральний (Новий) міст - автомобільний міст, що зв'язує центр Дніпра з лівобережною частиною міста (вулицю Коцюбинського і Слобожанський проспект).

У 2017 році міськрада Дніпра закрила Новий міст на реконструкцію, яку планували завершити до кінця року. Проте ремонт весь час затягувався.

12 липня цього року Президент Володимир Зеленський і міський голова Дніпра Борис Філатов уклали парі щодо добудови Нового мосту за два місяці. Якщо споруду не добудують у зазначений термін, мер мав піти з посади. Міст відкрили 7 вересня. Раніше Філатов пояснював, що після реконструкції верхньої частини мосту, займуться його нижньою та підводною частинами.

Читайте також: Зеленський представив нового голову Дніпропетровської ОДА

З 2017 року під час ремонтних робіт мосту неодноразово виникали скандали з підрядником, а кошторис зріс майже на третину. Філатов повідомляв, що порушено щонайменше сім кримінальних справ, які пов'язані з цим мостом. А напередодні стало відомо, що за зловживання, зокрема, перевищення ціни будівельних робіт в кошторисі на реконструкції мосту повідомлено про підозру семи особам, серед яких заступник мера Дніпра, головний інженер, начальник ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-