У Бахмуті до кінця року збудують обласний лікарсько-фізкультурний диспансер

У Бахмуті до кінця року збудують обласний лікарсько-фізкультурний диспансер

Укрінформ
У Бахмуті на Донеччині до кінця поточного року завершать будівництво обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, вартість проєкту реконструкції становить майже 49,5 млн грн.

Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА.

«Загальна сума проєкту реконструкції будівель для розміщення обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру складає майже 49,5 млн грн. Роботи, розпочаті в жовтні 2017 року, виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%... Тривають влаштування вентиляції та систем кондиціювання, роботи з благоустрою прилеглої території, які разом із будівництвом корпусу водолікарні планується завершити до кінця поточного року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в лікувальному корпусі та будівлі майбутнього гуртожитку завершено облаштування покрівлі, утеплення фасадів, заміну віконних блоків. На 80% виконано прокладання зовнішніх і внутрішніх мереж водопостачання та каналізації, а також тепломережі та електромонтажні роботи.

Читайте також: У Бахмуті триває утеплення багатоповерхівок коштом обласного бюджету

В ОДА нагадали, що задля якісного медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, з комунальної власності територіальної громади міста Бахмут у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні обласної ради, було передано приміщення цілісного майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-