В Умані на Рош-га-Шана порядок охоронятимуть більш як 500 копів

В Умані на Рош-га-Шана порядок охоронятимуть більш як 500 копів

Укрінформ
На Черкащині охорону публічного порядку під час святкування паломниками-хасидами іудейського Нового року — Рош-га-Шана в Умані, забезпечуватимуть понад 500 правоохоронців.

Про це йшлося під час робочої наради в Умані за участі посла Ізраїлю Ліона Джоела, щодо підготовки проведення іудейського Нового року, повідомили у поліції Черкаської області.

"Цього року масові заходи з нагоди святкування паломниками-хасидами іудейського Нового року — Рош-га-Шана в Умані розпочнуться з 29 вересня та триватимуть по 01 жовтня. Загалом очікується приїзд до Умані понад 30 тисяч паломників з різних країн світу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що публічний порядок та безпеку громадян в місцях компактного проживання паломників та безпосередньо в місцях святкування буде забезпечувати зведений загін поліцейських, чисельністю 550 працівників. З них 300 поліцейських – це працівники поліції Черкащини, ще 250 поліцейських прибудуть для надання практичної допомоги з інших регіонів держави. Також на період святкувань очікується приїзд представників поліції Держави Ізраїль.

Читайте також: Трьом українським авіакомпаніям "відкрили небо" з Тель-Авівом

Як повідомлялося, у 2018 році Умань на святкування Рош-га-Шана відвідало 27876 паломників-хасидів із 22 країн.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-