У Миколаєві ліквідували пожежу на автовокзалі

У Миколаєві ліквідували пожежу на автовокзалі

Фото, відео
Укрінформ
Рятувальники Миколаєва ліквідували пожежу двох автомобілів на міжміському автовокзалі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

“28 серпня о 15:34 на лінію “101” від городян почали масово надходити дзвінки про пожежу двох легкових автомобілів Chevrolet Aveo і Toyota Yaris, припаркованих на території міжміського автовокзалу на проспекті Богоявленському м. Миколаєва. До місця направлено відділення 3, 4 державних пожежно-рятувальних частин та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області”, - йдеться у повідомленні.

Після прибуття встановлено, що вогнем повністю охоплено транспортні засоби, ще одного легковика до приїзду рятувальників очевидцям вдалось відбуксирувати на безпечну відстань, тим самим врятувавши від полум’я.

Рятувальники Миколаєва ліквідували пожежу на міжміському автовокзалі/Фото: mk.dsns.gov.ua

Як з’ясувалось, спочатку зайнявся Chevrolet Aveo, згодом вогонь перекинувся на Toyota Yaris. Водій першого автомобіля під час спроби гасіння автівки вогнегасником отримав незначні опіки нижніх кінцівок, медики, які прибули на місце, надали йому першу медичну допомогу. Надалі від госпіталізації він відмовився.

Зазначається, що завдяки оперативним діям о 15:39 пожежу локалізовано та о 15:40 - ліквідовано на площі 15 кв. м. Її причина наразі встановлюється.

Читайте також: На одеському ринку згоріли 40 павільйонів

Всього від ДСНС працювали 15 осіб особового складу та 4 одиниці техніки. Додатково працювали представники правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-