Одесит прихистив удома кілька десятків людей з готелю, що горів

Одесит прихистив удома кілька десятків людей з готелю, що горів

Фото, відео
Укрінформ
Одесит, котрий став випадковим свідком пожежі, що сталася в ніч на 17 серпня в готелі "Токіо Стар", прихистив у себе вдома кілька десятків його постояльців.
Про це повідомляє поліція Одеської області.

"Усього з місця події було евакуйовано близько 150 людей. До вирішення питання про подальше перебування частини з них неподалік від готелю, що згорів, створено тимчасові пункти з автобусів, виділених ГУНП та міськрадою. Там постраждалим від пожежі надається посильна домедична допомога, а також допомога психологів та волонтерів. Крім того, кілька десятків врятованих людей ще зночі прихистив у себе вдома одесит, який став випадковим свідком пожежі та кинувся допомагати рятувальникам та поліцейським", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" по вул. Водопровідна,1, у результаті чого загинули щонайменше вісім осіб, а ще десять - потерпіли. За фактом пожежі розпочато кримінальне провадження.

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що за пожежу нестимуть відповідальність не лише безпосередні винуватці трагедії, а й власник.

Читайте також: Зеленський: За трагедію в Одесі відповідатиме й власник готелю

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розпочати перевірки місць відпочинку людей - передусім готелів і санаторіїв.

Фото: od.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-