У Маріуполі облили зеленкою коригувальника обстрілу, якого випустили з СІЗО

У Маріуполі облили зеленкою коригувальника обстрілу, якого випустили з СІЗО

Відео
Укрінформ
У Маріуполі обурені жителі облили зеленкою і томатним соком засудженого на дев'ять років коригувальника вогню Валерія Кірсанова, який сьогодні вийшов на свободу за «законом Савченко».
Про це повідомляє місцевий сайт mrpl.сity.

«На виході з маріупольського слідчого ізолятора на Валерія Кірсанова напали жителі мікрорайону «Східний» і активісти, які оточили й облили його томатним соком і зеленкою. В руках деякі активісти тримали плакати «Кірсанов убивця» і «Східний пам'ятає», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в червні Валерія Кірсанова, обвинуваченого в коригуванні обстрілу мікрорайону «Східний» у Маріуполі 24 січня 2015 року, в результаті якого загинула 31 людина і ще 128 дістали поранення, засудили до дев'яти років тюремного ув'язнення.

Читайте також: Коригувальник вогню по Маріуполю виходить на волю за "законом Савченко"

Напад здійснювався силами артилерійського дивізіону російсько-окупаційних військ у складі 4 артилерійських батарей, озброєних САУ «Тюльпан» і установками «Град». Вогонь було відкрито за наказом офіцера РФ з позивним «Горець», коригувальником був Валерій Кірсанов.

Кірсанов відбував покарання за вироком суду від 18 червня 2019 року, але згідно з «законом Савченко», 15 серпня виходить на свободу, повідомляв перший заступник голови Національної поліції України, начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-