Засідання у справі Добкіна перенесли - уже вшосте

Засідання у справі Добкіна перенесли - уже вшосте

Укрінформ
Дзержинський районний суд Харкова переніс на 4 вересня засідання у справі про незаконну передачу землі, в якій одним із підозрюваних є  ексдепутат, ексголова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в суді.

Причина перенесення засідання - один із суддів перебуває у відпустці.

"Засідання у справі, де поміж фігурантів Михайло Добкін, перенесли: один із суддів суддівської колегії у відпустці, а один із захисників Добкіна зайнятий в іншому процесі. Добкіна на суді не було", - зазначили в суді.

Також у суді додали, що "судове засідання, починаючи з 2018 року, переносили шість разів".

Як повідомлялося, кримінальне провадження щодо Добкіна стосується 36-ти земельних ділянок у Харкові загальною площею 78 га і нормативною вартістю понад 220 млн грн. Ділянки безоплатно у власність отримали кооперативи у 2008-2010 роках.

Читайте також: Добкіна викликали на допит до Генпрокуратури

13 липня 2017 року Верховна Рада дала згоду на притягнення Добкіна до кримінальної відповідальності. 15 липня Печерський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом застави в сумі 50 млн грн. Після внесення застави Добкіна звільнили.

У справі разом із Добкіним проходять ексзаступник Харківського міського голови Тетяна Овіннікова, головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький, ексзаступник начальника управління земельних відносин Борис Баронін, керівники низки обслуговуючих кооперативів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-