На Одещині рятувальники витягали авто на розмитих дорогах

На Одещині рятувальники витягали авто на розмитих дорогах

Укрінформ
В Одеській області з учорашнього дня вирує негода. Рятувальники здійснили вже понад два десятки виїздів для надання допомоги застряглим автомобілям та відкачування води в домогосподарствах.

Про це повідомляє ДСНС.

"Протягом ночі внаслідок інтенсивних опадів та вітру на Одещині сталось порушення руху транспорту, підтоплення окремих ділянок місцевості, домоволодінь та підвальних приміщень будинків. Рятувальники здійснили 21 виїзд для надання допомоги населенню щодо ліквідації наслідків непогоди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Одещині рятувальники ліквідовують наслідки суботньої зливи

Зазначається, що в Овідіопольському районі поблизу с. Роксолани рятувальники витягли легковий автомобіль, що застряг у бездоріжжі, та надали допомогу пасажирам, серед яких було 2 дитини.

Поблизу с. Санжійка витягли легковий автомобіль з непроїзної ділянки автошляху. Цієї ж ночі у Білгород-Дністровському районі було надано допомогу 5 особам по перевезенню з с. Турлаки в с. Сухолужжя.

Також здійснено виїзди для відкачування води з підтоплених домоволодінь та підвалів у Арцизькому, Татарбунарському, Овідіопольському районах та місті Одесі.

Читайте також: На сході України без світла 59 населених пунктів, вітер валить дерева

На цілодобовому чергуванні в Головному управлінні ДСНС України в Одеській області перебуває 287 рятувальників та 81 одиниця пожежно-рятувальної й спеціальної техніки, у тому числі інженерна техніка, плавальні засоби, насосні станції та засоби автономного енергоживлення. У резерві на випадок ускладнення оперативної обстановки знаходиться 227 рятувальників і 46 одиниць техніки. Оперативними групами ведеться постійний моніторинг ситуації на території області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-