На сході України без світла 59 населених пунктів, вітер валить дерева

На сході України без світла 59 населених пунктів, вітер валить дерева

Укрінформ
Через погіршення погодних умов в Україні станом на 17.00 залишаються знеструмленими 59 населених пунктів у Одеській, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях. Сильним вітром повалено десятки дерев у Запоріжжі, Одесі.

Про це повідомляє ДСНС.

"Станом на 17 годину спостерігаються опади у вигляді дощу у Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Полтавській та Харківській областях. Внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) залишаються знеструмленими 59 населений пункт у 4 областях, а саме: Одеська – 25, Кіровоградська – 15, Донецька — 15 , Дніпропетровська—4. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в ДСНС, в Одеській області нових підтоплень житлових будинків не спостерігається (через нічну негоду там були випадки підтоплення домогосподарств і підвалів - ред.).

Від Служби автомобільних доріг до ДСНС надійшла інформація, що на 51 км автодороги державного значення Н-33 Одеса-Білгород-Дністровський-Монаші, внаслідок потоку дощових вод відбулося часткове підмивання ґрунту земельного полотна проїжджої частини, внаслідок чого з 14:00 введено тимчасове обмеження руху на даній ділянці. Забезпечено об’їзд.

У м. Одеса внаслідок посилення вітру сталося падіння 4 дерев. Для прибирання повалених дерев та відкачування води від ДСНС залучено 11 чоловік особового складу та 3 од. техніки.

Читайте також: В Одесі нічний ураган повалив десятки дерев, обірвав дроти

У місті Запоріжжя внаслідок посилення вітру сталося падіння 20 дерев. Для прибирання повалених дерев від ДСНС залучено 25 чоловік особового складу та 5 од. техніки.

У Дніпропетровській області підрозділами ДСНС прибрано 7 повалених дерев. Здійснено 1 виїзд для відкачування води. Від ДСНС залучено 38 чоловік особового складу та 9 од. техніки.

У Донецькій області для прибирання повалених дерев від ДСНС залучено 20 чоловік особового складу та 5 од. техніки.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч з 3 на 4 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) сталося знеструмлення 40 населених пунктів у 2 областях, а саме: Одеська – 25, Кіровоградська – 15.

В Одесі буревій повалив понад два десятки дерев, через падіння яких порвано повітряні кабелі та пошкоджено кілька автівок.

У Краматорську на Донеччині через сильний дощ на Привокзальній площі утворилася калюжа розміром 30 на 30 метрів та глибиною близько метра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-